| Mit néztünk legutóbb? | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
szabani
Hozzászólások száma : 170 Join date : 2011. Jun. 28. Age : 45 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Csüt. Nov. 17, 2011 10:04 am | |
| Rámálom az Elm utcában-nem volt rossz, bár én az eredetit nem láttam, Kellan nem sokat szerepelt benne Halhatatlanok-nagyon izgalmas volt és látványos, csak az a hülye 3D szemüveg teljesen elnyomta az orromat. Nem is tudtam, hogy Joseph Morgan is szerepel benne.
| |
|
| |
szabani
Hozzászólások száma : 170 Join date : 2011. Jun. 28. Age : 45 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Hétf. Okt. 31, 2011 1:49 pm | |
| Őrült, dilis szerelem-jó volt | |
|
| |
LuluDarling
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2011. Jun. 28. Age : 42 Tartózkodási hely : Forks
| |
| |
Bijjuss...
Hozzászólások száma : 40 Join date : 2011. Jul. 21. Age : 31
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Vas. Okt. 30, 2011 12:38 pm | |
| Imádom a háborús filmeket/sorozatokat és végre - így egy évvel a Pacific után - eljutottam odáig, hogy én is megnéztem a Band of Brothers-t. Nagyon jo volt! Tetszett! (Lehet újra kéne néznem a Pacificet is. ) | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Okt. 22, 2011 2:12 pm | |
| | |
|
| |
Bijjuss...
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szer. Okt. 19, 2011 6:28 pm | |
| Honey 2 - Olyan szokásos táncos, egymás ellen küzdő, happy endes film, aminek az első Honeyhoz nem nagyon volt köze, szóval simán lehetett volna vmi független, első rész/egy részes film... de azért nem volt rossz. Bár Kat nekem semleges volt... Forest Gump - Életemben nem láttam még eddig, csak részleteket belőle, viszont ahhoz képest imádom Tom Hanks-et, szóval most már ideje volt megnézni. Nekem nagyon tetszett! | |
|
| |
LuluDarling
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2011. Jun. 28. Age : 42 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szer. Okt. 19, 2011 6:10 pm | |
| Elkezdtem nézni a Borgiak-at, az HBO-s sorozatot, nekem eddig tetszik...és a srác, aki Caesare Borgia-t játssza... Mindjárt utána is nézek! Szerk.: Anyu felvette nekem a híradót, pont ez a srác volt benne, - Francois Arnaud, 25 éves - éppen kis hazánkban tartózkodik, mert Etyekvúdon forgat, egy héten 5 napot, és tök normális. Nagyon sok magyar szót tud már. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szer. Okt. 19, 2011 9:44 am | |
| Ellenállók-szeretem az igaz történeteket. És annyira szurkoltam nekik, hihetetlen hány ártatlan embernek kellett meghalnia Hitler miatt. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Pént. Okt. 14, 2011 9:39 am | |
| Megnéztem a Twin Peaks-et, elvetemült egy film, de ez a befejezés, annyi benne az elvarratlan szál. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szer. Okt. 12, 2011 8:46 am | |
| Vizet az elefántnak-szegény fánit úgy sajnáltam és a végén úgy örültem, hogy eltaposta az igazgatót. | |
|
| |
Chi
Hozzászólások száma : 130 Join date : 2011. Jun. 28. Age : 38 Tartózkodási hely : Sohaország
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Kedd Okt. 11, 2011 11:27 am | |
| Belekezdtem a Teen wolf c. soriba. Akár ez is lehetne róla a véleményem, de azért kifejtem. Szóval meg sem közelíti a cw-s sorikat. De annyira gagyi, hogy lassan már jó. Inkább valamiféle paródiakánt tudnám jellemezni, tényleg csak röhögni tudok rajta, de azért még nézem. Megnéztem a Derült égből család c. sori első részét is. Nekem eddig tetszik, még pár részt biztosan megnézek belőle. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Hétf. Okt. 10, 2011 10:33 am | |
| Folytattam a Ryan Goslingos filmeket: -A hitetlen-a film annyira nem győzött meg, de Ryan igen -Szerelmünk lapjai: közben rájöttem, hogy ezt már láttam, de érdekes módon az öregkori jelenetek maradtak meg.Nagyon szép film, nem is töröltem le, hátha sírni támad kedvem vmikor. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Kedd Okt. 04, 2011 8:52 am | |
| | |
|
| |
Bijjuss...
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szer. Szept. 28, 2011 12:56 pm | |
| Barátság extrákkal - egész jo volt, sztem elég szép a főszereplő csaj. ) Szex és New York - áh, befejeztem, mind a 6 évadot. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Kedd Szept. 27, 2011 8:14 am | |
| Ízek, imák, szerelmek-elment | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Szept. 24, 2011 10:35 am | |
| Drive-nem az a tipikus akció film, sőt az elején nem is történik semmi, de egy percig nem unatkoztam. A rendezőnek igaza volt, néha a kevés beszéd és mimika is elegendő, csak kell hozzá egy nagyszerű színész. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Hétf. Szept. 19, 2011 8:14 am | |
| Blue Valentine-szomorú, a végén én is sírtam velük együtt, majd megszakadt a szívem a srácért. Mind két színész fantasztikus volt. | |
|
| |
Fummie
Hozzászólások száma : 80 Join date : 2011. Jun. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Lost in the Darkness
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Szept. 17, 2011 10:49 pm | |
| - Chi írta:
- Te is mi:hozod a formád, vagy arra utaltál, hogy nézted a filmet?
Amúgy még tényleg sablon, de nekem már most tetszik, maga a sztori miatt, a boszorkányok, de remélem, tényleg nem lesz valami Testvériség, vagy tudom is én, milyen koppintás. Én is nézem. De a maradékot leírtam a sorozat topicjában. | |
|
| |
Chi
Hozzászólások száma : 130 Join date : 2011. Jun. 28. Age : 38 Tartózkodási hely : Sohaország
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Szept. 17, 2011 5:27 pm | |
| Nekem ő (Cassie) inkább kellemes meglepetés volt. Sztem kevésbé irritáló, mint mondjuk Bella. Meg nekem legtöbbször érthető a reakciója. | |
|
| |
Zafír Admin
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Szept. 17, 2011 1:05 pm | |
| Nekem nem jött be annyira. Remélem, hogy lesz majd jobb is. Faye karaktere mondjuk tetszik meg Diana sem rossz, de Cassie valahogy nagyon idegesítő. | |
|
| |
Chi
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Szept. 17, 2011 12:40 pm | |
| - Fummie írta:
- Chi írta:
- The Secret Circle
Én is. Szerintem sablon volt, de mivel ugyan azok, csinálják, mint a VD-t, ezért tudom én, hogy jó lesz ez, ha túljutunk a sablonizé részeken. Most még úgy mindent ki lehet találni előre. Te is mi:hozod a formád, vagy arra utaltál, hogy nézted a filmet? Amúgy még tényleg sablon, de nekem már most tetszik, maga a sztori miatt, a boszorkányok, de remélem, tényleg nem lesz valami Testvériség, vagy tudom is én, milyen koppintás. | |
|
| |
Fummie
Hozzászólások száma : 80 Join date : 2011. Jun. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Lost in the Darkness
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Szept. 17, 2011 11:50 am | |
| - Chi írta:
- The Secret Circle
Én is. Szerintem sablon volt, de mivel ugyan azok, csinálják, mint a VD-t, ezért tudom én, hogy jó lesz ez, ha túljutunk a sablonizé részeken. Most még úgy mindent ki lehet találni előre. | |
|
| |
Chi
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Pént. Szept. 16, 2011 9:59 pm | |
| The Secret Circle Nagyon tetszett, és Adam tényleg hottie! Hozom a formám. | |
|
| |
szabani
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Hétf. Szept. 12, 2011 8:35 am | |
| | |
|
| |
LuluDarling
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? Szomb. Szept. 10, 2011 3:33 pm | |
| Most A Katedrális nálam a sláger, imádtam már Ken Folett könyvét is, és nagyon örülök, hogy a sorozat is hasonlóan színvonalasra sikerült! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mit néztünk legutóbb? | |
| |
|
| |
| Mit néztünk legutóbb? | |
|